| 微信 : ozyoyodotcom 联系邮箱 : [email protected] 开启辅助访问 | 开启辅助访问 DIY

MY HORRIBLE EXPERIENCE--租房的的血泪史

3万

中将

楼主
RABBIT 发表于 2010-7-23 23:06:09
8166 84

本内容为网友发布信息,仅代表原作者观点,不代表本平台立场。

The day before yesterday there was a horrible thing happened to me.My landlord was treating me badly and made things up about me, which made me so scared.Five months ago i came to australia and i found a sharing-house advertisent on nathan campus. The house locates at 52 Highgate st, coopers plains,Brisbane,QLD.After i moved in and paid the deposit to landord, he refected to give me any contract and recepit.Moreover, i found he restruced the house to make more rooms in order to rent it to more people,which made the house very crowded and dirty.In addition,in this semester, i have so many night classes, which makes me afraid to go back home in the midnight.So i decided to move out.when i informed the landlord and his partner(a chinese woman who only intersted in bully chinese students)that  i wanted to move out two weeks in advanced before i moved out,they not only did not show any sympathy for me.but also threatened me and yelling to me crudely and madly by speaking bloody words by making up some unreal things.They even told they would  make me leave Australia easily.I felt so scared and i have been damaged physically and mentally.The purpose of my article is to remind other students of avoiding renting the house without receipt or any contract in order to aviod suffering the same situation.So hope all students watch out the such similiar situation happenned to me and protect yourself well.  

OZYOYO提醒: 请避免提前支付订金、押金等任何费用,请与对方当面沟通,确认资质并看清条款。谨防上当受骗。

免责声明: 本网站所提供的信息,只供参考之用。本网站不保证信息的准确性、有效性、及时性和完整性。本网站及其雇员一概毋须以任何方式就任何信息传递或传送的失误、不准确或错误,对用户或任何其他人士负任何直接或间接责任。在法律允许的范围内,本网站在此声明,不承担用户或任何人士就使用或未能使用本网站所提供的信息或任何链接所引致的任何直接、间接、附带、从属、特殊、惩罚性或惩戒性的损害赔偿。

收藏收藏
沙发
deathjie 发表于 2010-7-23 23:22:05
More details will be better
板凳
 楼主| RABBIT 发表于 2010-7-23 23:26:25

我的血泪史

前天发生了一件十分可恶的事情!我的房东野蛮地恐吓威胁我!
事情是这样的,5个月前初来乍到的我找到了一个share-house(52 HIGHGATE ST,COOPERS PLAINS,QLD,BRISBANE),我付了傍金和房租后,房东拒绝给我任何合同或收据。他当时告诉我在澳洲租房没有合同也没有receip,现在才知道被骗了...我搬进来后不久发现房子结构很差而且房东租的人越来越多有时住到7个人而且只有一个迷你厨房。又脏又挤。第2学期我决定搬走,2个原因:1。我都是晚课;2.房子各方面环境都很差。于是我早早通知了房东,结果他骤然大怒要求我留下还骂我是骗子。更没想到的是到最后他为了不推我傍金居然威胁我要尽全力把我轰出澳洲。他几乎疯狂的在房子里咆哮,脸都扭曲了!更可恶的是他有个中国女友居然帮着他一起欺负我,他们用尽难听的字眼骂我。我实在收不了便跑开了。后来我的室友告诉我他们用同样的方式对待了很多房客,但他们都不敢吭一声。而且直到现在都不退我傍金。
现在我已经搬到了学校,发这个帖子希望大家避免这样的情况,保护好自己,不要租这样的黑房子,不要受骗。
地板
 楼主| RABBIT 发表于 2010-7-23 23:32:50
回复 2# deathjie

thanku,but  wat kind of detail?
April 发表于 2010-7-23 23:37:35
后来他退你押金了么?
 楼主| RABBIT 发表于 2010-7-23 23:45:30
回复 2# April

没退...还继续恐吓其他要搬走的房客...黑暗死了。大家都后悔住进来
KGBC 发表于 2010-7-23 23:47:27
房东怎么对房客这么不好。。。以后谁还住啊要这样,
 楼主| RABBIT 发表于 2010-7-23 23:49:19
回复 4# KGBC

不知道的就稀里糊涂住了,所以大家要多小心啊...
 楼主| RABBIT 发表于 2010-7-24 00:06:50

租房的的血泪史

前天发生了一件十分可恶的事情!我的房东野蛮地恐吓威胁我!
事情是这样的,5个月前初来乍到的我找到了一个house(52 HIGHGATE ST,COOPERS PLAINS,QLD,BRISBANE。房东当地人,又高又胖,灰卷发,吸烟,50岁左右伴有一30岁中国女伴),房东当时告诉我在澳洲租房没有合同也没有receip,现在才知道被骗了...我搬进来后不久发现房子结构很差而且房东租的人越来越多有时住到7个人而且只有一个迷你厨房。又脏又挤。第2学期我决定搬走,2个原因:1。我都是晚课;2.房子各方面环境都很差。于是我早早通知了房东,结果他骤然大怒要求我留下还骂我是骗子。更没想到的是到最后他为了不推我傍金居然威胁我要尽全力把我轰出澳洲。他几乎疯狂的在房子里咆哮,脸都扭曲了!更可恶的是他有个中国女友居然帮着他一起欺负我,他们用尽难听的字眼骂我。我实在收不了便跑开了。后来我的室友告诉我他们用同样的方式对待了很多房客,但他们都不敢吭一声。

现在我已经搬到了学校,发这个帖子希望大家避免这样的情况,保护好自己,不要租这样的黑房子,不要受骗。
fckya 发表于 2010-7-24 00:35:02
去RTA投诉就行了,这种情况稳赢,他就欺负中国学生什么都不知道什么都不敢